Top

Teambuilding Lentehof

Vanaf € 25,- p.p.

Arrangement: Teambuilding Lentehof

Dit unieke en leuke arrangement staat geheel in het teken van teambuilding, creativiteit, behendigheid, samenwerken en vooral heel veel fun!
Het programma bestaat uit drie onderdelen, namelijk Outdoor-lasergamen, schapendrijven en vlotten bouwen.
De groep wordt tijdens alle activiteiten gemotiveerd om goed samen te werken, want de groep krijgt bij elke activiteit een specifieke groepsopdracht die met goed gevolg voltooid moet worden.
Alleen door goed naar elkaar te luisteren, samen te overleggen en te communiceren bereik je het uiteindelijke doel.

Outdoor-lasergamen

Outdoor-lasergamen is natuurlijk een ontzettend gave activiteit om te doen, maar het is ook de ideale activiteit om de samenwerking van een groep te verbeteren. Tijdens het arrangement Teambuilding Lentehof krijgen alle deelnemers een samenwerkingsopdracht. De opdracht is alleen te behalen door goed samen te werken. Een super leuke activiteit voor jong en oud en tegelijkertijd ook een activiteit waarbij je je groep een stuk beter leert kennen.

Schapendrijven

Bij de opdracht schapendrijven is het de bedoeling om een kleine kudde Drentse Heideschapen door een parcours heen te loodsen. Dit klinkt makkelijker dan het in werkelijkheid is. Je kunt deze opdracht namelijk alleen met goed gevolg voltooien door samen te werken. Door goed te overleggen en samen te werken kun je de kudde Drentse Heideschapen zonder moeite door het opgezette parcours heen loodsen. Wordt er in de groep niet samengewerkt of overlegd, dan wordt het een onmogelijke opgave. Elk schaap dat namelijk niet op de juiste manier door het parcours heen loopt zorgt voor straftijd. De groep met de snelste tijd wint deze opdracht.  Schapendrijven is niet alleen erg leerzaam, maar is ook nog eens ontzettend leuk om te doen!

Vlotten bouwen

Bij de opdracht vlotten bouwen krijgt elke groep een beperkt aantal materialen ter beschikking om een vlot van te maken.
De groep moet samen besluiten wat het beste ontwerp is voor het bouwen van een vlot. Als iedereen het met elkaar eens is, moet het vlot samen met elkaar gebouwd worden.
In een vlotten race bewijs je samen met je groep dat je de snelste tijd neer kunt zetten met jullie eigen gemaakte vlot.