Top

Over ons

Wij heten onze groepen hartelijk welkom op ons schitterende familiebedrijf. Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid, waardoor het bedrijf, naast de groepsaccommodaties Tweehek te Westdorp en Lentehof te Borger, ook de zomerkamporganisatie Zomerkampen.nl omvat.

Wij, Jan en Alie Oosterveld, namen in 1982 kampeerboerderij Tweehek in Westdorp over van Jan’s ouders die de kampeerboerderij begonnen zijn in 1972.
Zij organiseerden, naast de reguliere groepen, ponykampen voor kinderen.
Na de overname zijn wij in 1985 begonnen met Computerkampen. Wij zagen wel een toekomst in de computers en ze vroegen minder verzorging dan de pony’s.
In de loop der jaren zijn er veel soorten zomerkampen geweest, maar de Computerkampen zijn er tot op de dag van vandaag gebleven. Evenals de Avonturen-, Survival-, Techniek-, Girls- en Gamekampen.
Wegens ruimtegebrek op Tweehek hebben we daarnaast een aantal jaren Lentehof in de zomer erbij gehuurd. In 2008 waren we in de gelegenheid Lentehof te kopen.
Onze zoon Henri heeft Tweehek overgenomen en wij zijn op Lentehof gaan wonen. Op deze manier kunnen wij onze gasten van dienst zijn als ze ons nodig hebben.
Lentehof is een geweldige plek om te wonen en te verblijven. Dicht bij het bos, de heide en de natuur.
Het is hier ‘s nachts nog echt donker. Lentehof is ook een ideale uitvalsbasis voor vele activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.

Wij heten jullie dan ook van harte welkom in onze mooie groepsaccommodatie.

Jan en Alie Oosterveld